NAŠA MISIJACORPORATE SPECIAL SERVICES d.o.o. je kompanija osnovana sa ciljem da postane lider i pouzdan poslovni partner u pružanju outsourcing usluga iz oblasti

- bezbednosnog konsaltinga,
- video nadzora i tehničke zaštite,
- informatičke podrške i
- upravljanja ljudskim resursima.


Cilj nam je da budemo prepoznatljivi po svom profesionalnom, savremenom i pragmatičnom pristupu rešavanju problema. Pružanjem objedinjenog paketa poslovnih rešenja želimo da olakšamo poslovanje i omogućimo racionalnu upotrebu resursa našim klijentima.

Kompanija je nastala kao sinteza poslovnih subjekata koji su radeći na zajedničkim projektima kao samostalni izvođači prepoznali potrebu tržišta za kompanijom koja će objediniti outsourcing usluge iz ovih oblasti. Radeći zajedno shvatili smo da najkvalitetnija rešenja iz ovih oblasti mogu biti implemetirana na najbolji način ako se izvode kao celina, gde sintezom najboljih rešenja iz oblasti koje se prožimaju dolazimo do modela koji su uvek okrenuti konkretnim rezultatima u praksi.

Jedna od najbitnijih misija za nas je izbor saradnika. Pažljivim odabirom saradnika obezbeđujemo kvalitet i opravdavamo poverenje svojih klijenata. Naši stalno zaposleni, kao i svi spoljni saradnici, su u svojim oblastima među najpriznatijim u Srbiji i regionu. Iza njih ne stoje samo titule već i veliki broj projekata uspešno implementiranih kroz dugogodišnje radno iskustvo.

Visoki standardi kvaliteta koji se primenjuju su proizvod ozbiljnog pristupa i predanog rada sa ciljem kvalitetnog ispunjavanja svih zahteva naših klijenata. Mi verujemo da se naš uspeh meri uspehom naših klijenata. Težimo da izgradimo dugoročne veze sa klijentima, zasnovane na međusobnom poverenju i odgovornosti. Naša verovanja i vrednosti definišu ono za šta se zalažemo i kako radimo.

NAŠ PRISTUP OBUHVATA

Partnerstvo

Mi delujemo kao sastavni deo naših klijenata. Obezbeđujemo punu podršku svojim klijentima.

Integritet

Mi ne obećavamo ono što ne možemo da ispunimo.

Posvećenost

Razumevajući potrebe klijenata ostajemo posvećeni pružanju usluga najvišeg kvaliteta svojim klijentima.

Poverljivost

Dajemo potpunu diskreciju informacijama koje su nam poverene.